Ταξίδεψε μαζί μας

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ

Για κάθε οδική μετακίνηση, η ATHINABLE είναι ο συνοδοιπόρος σας!

Η ATHINABLE ιδρύθηκε για να σας ταξιδεύει (travel) διαμέσου (inter) της γης (land), όπως άλλωστε διασαφηνίζει και το όνομά της! Κατέχει κυρίαρχη θέση στις ιδιωτικές μετακινήσεις και διαθέτει οχήματα για κάθε περίσταση (πούλμαν, μίνι-βαν, πολυτελή ΙΧ). Ο υπερσύγχρονος στόλος της με τους έμπειρους οδηγούς αποτελεί εγγύηση στις οδικές μετακινήσεις σας, αναλαμβάνοντας εκδρομές και οργανωμένα ταξίδια, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, μεταφορές ΑμεΑ και πάσης φύσεως οδικές μετακινήσεις.

Ανταποκρινόμενη στις πιο απαιτητικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς τα τελευταία 34 χρόνια, η ATHINABLE έχει καταστήσει το όνομά της ως το πλέον ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand των ελληνικών δρόμων, προσφέροντας εξαιρετική ασφάλεια, άνεση και τεχνολογία.

Από το 1983, μεταφέρουμε χιλιάδες επιβάτες το χρόνο, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Επομένως… αν προτεραιότητά σας στις οδικές μετακινήσεις σας είναι η παροχή ασφάλειας, άνεσης και υψηλής ποιότητας τότε …

η ATHINABLE αξίζει να γίνει ο συνοδοιπόρος στα ταξίδια σας!

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ

Ο χρόνος σας μας αφορά. Η άνεση σας, επίσης!

Η ATHINABLE γνωρίζει ότι με τις σημερινές ταχύτητες, ο χρόνος του επαγγελματία που ταξιδεύει είναι πιο πολύτιμος από ποτέ, η ασφάλεια είναι απαραίτητη και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αναμφισβήτητο. Η ATHINABLE προσφέρει υψηλά πρότυπα προσωπικής εξυπηρέτησης και ανταγωνιστική τιμολόγηση, είτε χρειάζεστε ένα μίνι-βαν για να μεταφέρετε τα μέλη της εταιρείας σας από και προς το αεροδρόμιο, ένα πολυτελές όχημα για επιχειρηματίες, ή ένα λεωφορείο. Όλα τα οχήματά μας είναι κλιματιζόμενα για την άνεσή σας, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας χαλαρά και ευχάριστα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΛΙΜΑΝΙ, ΜΑΡΙΝΕΣ

Βρισκόμαστε εκεί πριν από εσάς, για να φθάσετε ήσυχοι.

Η ATHINABLE παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για τις διαδρομές σας από το αεροδρόμιο, λιμάνι, ή οποιαδήποτε μαρίνα, με λεωφορείο, mini-van και κάθε τύπου ΙΧ. Όλες οι μεταφορές πραγματοποιούνται από πόρτα σε πόρτα για τη διευκόλυνσή σας. Όσον αφορά τις καθυστερήσεις των αεροδρομίων, θα παρακολουθήσουμε την κατάσταση πτήσης των επιβατών. Ακόμη και αν μια πτήση καθυστερήσει, ο οδηγός μας θα περιμένει να τους παραλάβει και να τους οδηγήσει με ασφάλεια όπου επιθυμούν. Κλείστε τη μεταφορά σας τώρα και μείνετε ήσυχοι ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε μια ευχάριστη άφιξη. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα διασφαλίσουν ότι όλοι οι επιβάτες θα μεταφερθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους τελικούς προορισμούς τους.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η ψυχαγωγία των μαθητών σας, ευθύνη μας.

Η ATHINABLE αναλαμβάνει τη μεταφορά μαθητών αλλά και τη διοργάνωση εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών σχολικών εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα και άλλους εκπαιδευτικούς προορισμούς.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα έχετε μόνο οφέλη.

H ATHINABLE συνεργάζεται με μεγάλα τουριστικά γραφεία ανά τον κόσμο, αναλαμβάνοντας τις μετακινήσεις των πελατών τους σε όλη την χώρα με έμπειρους και ξενόγλωσσους οδηγούς. Η εμπειρία μας, η γνώση της αγοράς και η κατανόηση των αναγκών σας, σε συνδυασμό με τον πολυτελή ιδιόκτητο στόλο μας από τουριστικά λεωφορεία, εξασφαλίζουν ότι η λύση στις ανάγκες κάθε μετακίνησής σας στη χώρα μας θα ικανοποιηθούν στο μέγιστο.

Ο στόλος μας αποτελείται από τα πιο σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία Setra και Mercedes διαφόρων χωρητικοτήτων, καθώς και minivan 9 θέσεων, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις.

Ο ρόλος μας δεν είναι μόνο η παροχή υπηρεσιών μεταφοράς, αλλά και η δημιουργία εμπειρίας προστιθέμενης αξίας στο ταξίδι σας. Σαν αποτέλεσμα, απολαμβάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

- Εκδρομές σε όλη την Ελλάδα, μονοήμερες/ πολυήμερες
- Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο και λιμάνι
- Ημερήσιες περιηγήσεις στην πόλη/ City Tours
- Ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ & ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της χώρας μας με την ATHINABLE, Το Συνοδοιπόρο Στα Ταξίδια Σας!

Η ATHINABLE οργανώνει εξειδικευμένες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, μικρούς και μεγάλους, για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εκδρομή σας όσο το δυνατόν πιο όμορφη, επιλέγοντας τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος και δίνοντάς σας συμβουλές για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, με βάση την ατζέντα σας. Μπορούμε να οργανώσουμε κάθε εκδρομή ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει στην προετοιμασία της εκδρομής σας. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της χώρας μας.

Ενδεικτικά, οι περιηγήσεις μας περιλαμβάνουν:
- 4ωρη Περιήγηση στην Αθήνα
- Η βραδινή Αθήνα & η Αθηναϊκή Ριβιέρα (5 ώρες)
- Δελφοί
- Σούνιο
- Επίδαυρος
- Ναύπλιο

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ VIP

Σας αντιμετωπίζουμε σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή της βέλτιστης λύσης.

- ΠΟΛΥΤΕΛΗ Ι.Χ. & ΠΟΥΛΜΑΝ
- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
- ΣΚΑΦΗ


Είτε χρειάζεστε ένα πολυτελές όχημα, ελικόπτερο ή ιδιωτικό σκάφος, η ATHINABLE είναι εδώ για να σας βοηθήσει δημιουργώντας το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα ταιριάξει με τις ανάγκες σας χωρίς κανένα στρες. Ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς είστε ασφαλείς. Μπορούμε να οργανώσουμε κάθε VIP μεταφορά που μπορεί να χρειάζεστε.